Despre Gandire Lucida

 

                                                       Cum a apărut proiectul?

       ”Gandire Lucida” a luat nastere din uimirea, fascinarea, fata de capacitatea umana de a-si ingreuna viata de zi cu zi, ca rezultat al infiltrarii emotionalului , inconștientului in gandire, insa, odata ințelese cauzele ultime ale comportamentelor, simtirilor si gandurilor noastre, ajungem, de fapt, la ADEVAR – Adevar ce ne va elibera!

       Proiectul ”G.L. Animus-Anima” se axeaza în special pe psihologia cuplului, cu tot ce cuprinde aceasta (arta seductiei, sexologie, arta tranzactionarii (comunicarii).

       Fundamentul pleaca de la descoperirea lui C. G. Jung cum ca “fiecare persoana are în structura psihismului sau elemente din psihologia sexului opus”, si se completează cu propriile-mi descoperiri în domeniu: Animus & Anima nu sunt simple elemente statice, ci ENERGETICE, ce-si au sediul in inconstient, iar de jocurile lor depinde evolutia intregii relatii – in ce mod, concret, și dupa ce reguli se ghidează cele 2 arhetipuri voi scrie mai detaliat într-un articol viitor!

Care e misiunea lui?

       Scopul lui este de a ajuta la scaderea, pe cat posibil de mult. a ratei divorturilor/despartitirilor, dar in primul rand de a fi un suport si un instrument in cresterea nivelului constientizarii, pentru a ne fi limpede ce vrem de la o relatie, de la noi, si care sunt principiile de baza ale unei relatii implinitoare.

Cui i se adreseaza?

  •           cuplurilor casatorite (sau nu), care :

– au diverse probleme (de comunicare,  de natura intima etc.);

-au o viata de cuplu monotona, nu mai simt iubire sau nu se mai simt iubiti de partener;

  •          celor divortati/despartiti care:

– fie doresc o impacare ;

-fie doresc o noua relatie , de data asta una care sa functioneze.

  •        celor singuri care vor sa invete si sa inteleaga principiile (si nu tehnicile!) de a seduce si de a tine langa tine persoana de care-ti place.

Diferenta dintre proiectul „Animus-Anima” al Gandirii Lucide si allte proiecte cu aceiasi tematica?

       Cel mai important lucru este ca “Animus-Anima” se axeaza  pe cauzele (inconstiente) ale comportamentelor umane, si nu pe cele apaerente, de suprafata, sau pe comportamentele umane, acestea din urma fiind, de cele mai multe ori, doar niste rezultatele vizibile ale unor decizii inconstiente;                  Asadar, nu ne vom axa pe TEHNICI de seductie, de pastrare a partenerului langa tine, etc., pentru ca acestea nu vor da rezultate pe termen lung, ci intentia este de a ajuta clientul sa inteleaga comportamentul uman in profunzime, iar intelegandu-l il va integra – aceasta fiind metoda naturala de a adopta o alta atitudine.

Printre metodele de care ne folosim pentru a educa publicul larg (articole, videoblog etc.) se afla si CONSULTATIA ONLINE GRATUITA :

a) prin scris;

b) doar audio;

c) audio-video.

– in functie de cum se simte mai comfortabil clientul clientul.

*CONSULTATIILE SUNT CONFIDENTIALE!

*CLIENTUL POATE BENEFICIA DE ANONIMAT prin alegerea de a intra in chatul nostru sub un pseudonim!

 

Proiectul Animus -Anima

(psihologia cuplului, sexualitate si arta seductiei)

Lucrand cu unul din consilierii nostrii vei ajunge la descoperiri revelatoare legate de psihologia masculina, feminina si de principiile functionarii unei relatii cu sexul opus, fapt ce se va materializa prin schimbari naturale, de la sine, concretizate, mai apoi, in:

Identificarea propriilor aspiratii si limite

Doar aducand la lumina dorintele inconstiente poti sa scapi de conflictele minte/inima; acelasi rezultat il va avea si asumarea cu curaj a acelor aspectelor pe care nu le-ai putea sub nicio form accepta intr-o legatura de cuplu

Aflarea raspunsurilor la intrebarile care te macinase

Mintea umana este structurata in asa fel incat ne este extrem de greu sa trecem peste un episod al vietii fara a-l integra (a-i intelege cauza).

Gasirea echilibrului interior

Relatia romantica satisfacatoare reprezinta unul din pilonii importnti ai echilibrului interior.

Atingerea succesului

Comunicarea eficenta cu sexul opus (lider, colegii de munca) ne ajuta sa ne atingem mai usor telurile comune pe plan profesional.

Vrei să fii la curent cu ultimele materiale?

Prin abonare confirmați că aveți peste 16 ani și ați citit termenii și condițiile