Ce isi doresc barbatii de la femei

Ce isi doresc barbatii

Ce isi doresc barbatii?

Cu siguranţă, femeie fiind, te-ai întrebat până acum ce isi doresc barbatii! Precum am mai spus-o şi prin alte articole, barbatii si femeile au nevoi diferite (dar complementare)! Spre deosebire de femei, bărbații sunt ființe foarte simple; într-o relaţie ei au nevoie de puține lucruri, pentru a fi fericiți. Iată ce isi doresc barbatii  :

 

1) Sprijin

 

                 Chiar şi în Biblie este precizat faptul că femeia a fost lăsată bărbatului spre a-i fi ajutor potrivit. Ce fel de sprijin caută, oare, bărbatul ?! În special sprijin emoţional.

                Femeile trebuie să înţeleagă că un bărbat, când iese pe uşă, intră într-un fel de junglă – întreaga lume exterioară căminului conjugal este o competiţie: este posibil să aibă un loc de muncă în care trei persoane pot să vină la biroul lui și să-l dea afară în orice moment — să-i schimbe viața într-o clipită. S-ar putea ca tipul de pe postul subordonat bărbatului tău să caute o modalitate de a-l submina, pentru a obține un salariu mai mare — și să nu-i pese câtuși de puțin dacă ceea ce spune și face poate să pună jobul bărbatului tău în pericol.  Cu alte cuvinte, un bărbat este constant în gardă, cântărindu-l din privire pe următorul bărbat, pregătit să-și apere statutul şi toate câștigurile.

                Așa că, atunci când se întorc acasă, vor să poată lăsa garda jos. De fapt, nu vor decât să ne audă pe noi spunând:

 – Iubitule, cum ți-a mers azi? Îți mulțumim că faci ca totul să fie posibil pentru noi. Familia asta are nevoie de tine, te vrea și e fericită să te aibă.” 

– „Iubitule, nu pot să-ți spun cât de mult apreciez ce faci pentru mine și pentru copii”.

               Aceste cuvinte simple le dau putere să continue să îşi facă „datoria” față de noi și față de familie – de la munca mai intensă de la serviciu și aducerea salariului acasă, până la ceva simplu cum ar fi așezarea cărnii pe grătar. Ei trebuie să se simtă ca și cum ar fi regi, chiar dacă (fie vorba între noi) nu se comportă întotdeauna regește. Credeți-mă, cu cât îi veţi face să se simtă mai speciali, cu atât mai multe veți primi în schimb (atâta timp cât nu există manipulare la mijloc). Pur și simplu se vor strădui și mai mult!

              Pe scurt, nevoile psihologice specifice bărbatului sunt: nevoia de a i se acorda încredere, de a fi acceptat (exact aşa cum este – cu calităţi şi defecte), nevoia de a fi apreciat.

 

 

2) Loialitate

 

              Bărbaţii funcţionează după principiul camaraderiei, adică dragostea pentru ei înseamnă în primul rând loialitate! Ce isi doresc barbatii este ca noi să ne arătam iubirea în acest fel; omul tău trebuie să simtă că, indiferent de ce se întâmplă (fie că e concediat, fie că nu va primi un salariu), tu vei rămâne acolo, având în continuare încredere în el.

În sinea lui, orice bărbat îşi doreşte ca femeia de lângă el să-şi spună : „Nu-l vreau pe niciunul dintre bărbații aceștia strălucitori, bogați și arătoși deoarece bărbatul meu este singurul pentru mine!”

Dacă loialitatea ta este reală și imaculată, bărbatul acela va trece prin beton pentru tine. Nu va pleacă absolut nicăieri!

3) Sex

 

            Simplu! Bărbații. Au. Nevoie. De. Sex. Le place! Nu seamănă cu nimic de pe planetă, nu există niciun alt lucru pe care să-l dorească atât de tare în mod continuu, niciun alt lucru fără de care nu pot pur și simplu trăi. Luați-le casa, luați-le locul de muncă, mașina, ultima lor pereche de pantofi din piele de crocodil, dar …. nu le refuzați intimitatea. Nu le pasă de nimic altceva cum le pasă de acest capitol.

Felul în care bărbații se conectează este făcând sex. Punct. Acesta este felul în care ei se racordează, se reîncarcă și se reconectează.

             Chestiile emoționale — vorbitul, cuibăritul, ținutul de mână și crearea unei legături, astea sunt în special pentru noi, femeile.

Nu înțelege greșit! Nu trebuie să te grăbești să sari în patul lui pentru a-i satisface nevoia sexuală, subminându-ți, astfel, nevoia TA de apropiere emoțională, care e primordială! Nevoia sexuală a bărbatului (și a ta, bine-nțeles) trebuie satisfăcută în momentul în care ambii sunteți deja angajați într-o relație serioasă, de durată, unul cu celălalt (într-o căsnicie, aș spune eu, dar asta e doar o părere personală.)

 

Bărbații și femeile își exprimă iubirea în moduri diferite, însă și unii și alții…iubesc!