Cum să motivezi un bărbat

 

           Un bărbat este motivat să se schimbe, atunci când aude şi înţelege sentimentele şi nevoile unei femei . Când sesizează că încercările lui de a o sprijini vor fi bine primite şi apreciate, atunci va fi inspirat să-i îndeplinească dorinţele. (Acceptarea `necondiţionată` de către ea, îl asigură că, în cazul unui eşec nu va fi respins, ci va fi primit cu bunăvoinţă şi recunoştinţă pentru eforturile sale.)

           Dezvoltarea laturii feminine îi permite unei femei să-şi păstreze respectul de sine şi să evite rolul de `martiră` ; când o femeie încearcă să-şi demonstreze meritele prin fapte (în încercarea de a fi apreciată), de cele mai multe ori se va consuma şi nu se va simţi respectată şi susţinută. Prin calităţile ei de a fi, exprimate prin atitudini sincere de iubire, prezenţa sa îi poate inspira bărbatului căldură, respect şi dorinţa de a o servi. Dorinţa ei devine `poruncă` pentru el!

     Ea nu trebuie să dea ordine, deoarece bărbatul este animat tocmai de dorinţa de a-i fi pe plac!

           Femeia lipsită de graţie este cea care simte necesitatea de a-şi comanda/ manipula bărbatul, provocând, inevitabil, lupte de putere şi vrajbă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *